Cambra de Comerç de Terrassa
Interactuar amb l'entorn

La cultura empresarial premia l'esforç individual i l'esperit emprenedor com a consecució de l'èxit. És un element positiu i que sempre cal potenciar: la implicació de cada persona és clau.

No obstant això, l'actual context econòmic ens planteja reptes que, sovint, depassen la capacitat operativa d'una sola empresa, d'una sola persona. Cal, doncs, tenir una visió del nostre entorn, tant personal com empresarial, i valorar la possibilitat d'establir aliances. En un sentit ampli.

Establir aliances és una bona manera de projectar el nostre futur i el de la nostra empresa: "la unió fa la força", se sol dir. I aquesta frase pren especial rellevància en l'actualitat, on, més que mai, la capacitat de reeixir rau a saber llegir l'entorn, analitzar les possibilitats i establir les correctes relacions que ajudin a fer que el nostre projecte sigui viable.

Cal interactuar, cal saber i aprendre a cooperar per ser més competitius. Moltes vegades, establir aliances amb proveïdors, socis, clients, competidors, treballadors... ens planteja un canvi d'actitud. Algunes vegades haurem d'aprendre a ser generosos, d'altres a implicar-nos, d'altres a dialogar. És positiu aprendre a sospesar aquesta possibilitat i trobar aquells elements que potenciïn la nostra visió de futur. Perquè el talent també es demostra en la relació amb l'entorn.

Copyright © 2009 Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa
Tel. 93 733 98 33   |   Contactar   |   Nota Legal